13
қаңтар
2015
6-қосымша
Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі
үлгілік конкурстық құжаттамаға
6-қосымша
Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау критерийлері
№ Критерийлер Балдар
1 Конкурстыңнысанасыболыптабылатынқызметкөрсетунарығындағытәжірибесі Әр жылға 1 балдан, бірақ 5 балдан аспайды
2 Экологиялықменеджмент жүйесінқанағаттандыратынтамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатынсәйкестіксертификатыныңбар-жоғы Жоқ
(0 балл) Бар
(2 балл)
3 Тамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатын менеджмент сапасыжүйесісертификатыныңбар-жоғы Жоқ
(0 балл) Бар
(3 балл)
4 Аспазшылардың біліктілігі (10 балдан аспайды) Арнайы орта білім
3-разряд
(1 балл) Арнайы орта білім
4-разряд
(2 балл) 5-разряджәне (немесе) жоғарғыбілім
(3 балл)
5 Технологтың, диетологтың болуы (4 балдан аспайды) Жоқ
(0 балл) Бір маман ғана бар
(1 балл) Бар
(2 балл)
6 Шығарылатын өнімнің ассортименттік тізбесінің бар-жоғы 10-нан кем ас атауы
(1 балл) 10-нан 30-ға дейін ас атауы
(2 балл) 30-дан 50-ге дейін ас атауы
(3 балл)
7 Азық-түлікті санитариялық-эпидемиологиялық қорытындысы бар арнайы көлікпен жеткізу шарттары Көлікжоқ
(0 балл) Жалдамалыкөлік
(3 балл) Жеке көлігініңболуы
(5 балл)
Ескертпе: 4, 5-тармақтарда балдар әр маман үшін қойылады.
үлгілік конкурстық құжаттамаға
6-қосымша
Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау критерийлері
№ Критерийлер Балдар
1 Конкурстыңнысанасыболыптабылатынқызметкөрсетунарығындағытәжірибесі Әр жылға 1 балдан, бірақ 5 балдан аспайды
2 Экологиялықменеджмент жүйесінқанағаттандыратынтамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатынсәйкестіксертификатыныңбар-жоғы Жоқ
(0 балл) Бар
(2 балл)
3 Тамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатын менеджмент сапасыжүйесісертификатыныңбар-жоғы Жоқ
(0 балл) Бар
(3 балл)
4 Аспазшылардың біліктілігі (10 балдан аспайды) Арнайы орта білім
3-разряд
(1 балл) Арнайы орта білім
4-разряд
(2 балл) 5-разряджәне (немесе) жоғарғыбілім
(3 балл)
5 Технологтың, диетологтың болуы (4 балдан аспайды) Жоқ
(0 балл) Бір маман ғана бар
(1 балл) Бар
(2 балл)
6 Шығарылатын өнімнің ассортименттік тізбесінің бар-жоғы 10-нан кем ас атауы
(1 балл) 10-нан 30-ға дейін ас атауы
(2 балл) 30-дан 50-ге дейін ас атауы
(3 балл)
7 Азық-түлікті санитариялық-эпидемиологиялық қорытындысы бар арнайы көлікпен жеткізу шарттары Көлікжоқ
(0 балл) Жалдамалыкөлік
(3 балл) Жеке көлігініңболуы
(5 балл)
Ескертпе: 4, 5-тармақтарда балдар әр маман үшін қойылады.